Highway Maintenance Garage & Sand/Salt Storage Building —Warren, Massachusetts

LEI prepared design plans and specifications for the Town of Warren's new public works facility including a maintenance garage and sand/salt storage building. From conceptual layout through facility commissioning, LEI provided survey, geotechnical investigation, complete engineering design, stormwater management, environmental permitting for resource protection including drinking water protection zone, USDA funding assistance, public involvement through numerous town meetings and public hearings, construction administration and project closeout.

Key project components on the seven-acre site included an 8,400-square foot seven-bay pre-engineered garage building with concrete foundation, 3,300-square foot sand/salt storage shed, vehicle fueling station and sanitary sewer lift station.

 

<

X

>